BPCH
Bergen PC-hjelp

Ring oss på 936 05 904

Informasjon til bedrifter

Bergen PC-hjelp tilbyr en rekke fleksible supportløsninger for enkeltpersonsforetak og mindre bedrifter i Bergensområdet.

Vi kan bl.a. tilby supportkontrakter på både kontrakt og on-demand basis, samt at vi kan tilby 24/7 fjernsupport (basert på kontrakt) for firmakunder. Dersom du ønsker kjappe, rimelige og effektive supporttjenester, ta kontakt.

Priser for bedrifter

Vi opererer med timepris for bedrifter, men vi har også pakkeløsninger som gir fordeler for de småbedriftene som gjerne har behov for en fast IT-konsulent å henvende seg til, om det skulle være problemer.

Timepris for bedrifter er for tiden 975,-.

Vi tilbyr forskjellige tilpassede supportkontrakter, med forskjellige priser basert på varighet, timebehov pr. måned og andre faktorer.

Dersom din bedrift ønsker å forhandle frem en egen supportkontrakt, så er det som regel mulig. Ting å tenke på i så henseende er følgende:

  • Hvor mange timer pr. måned tror dere dere har behov for?
  • Hvor kjapt trenger dere hjelp om uhellet er ute?
  • Hvor mye utstyr har dere som vi skal holde styr på? Ikke bare PCer, men også mobiler, printere og annet dere pr. i dag ikke har support på hos forselger / leverandør
  • Hvor mange ansatte har dere?

Ta kontakt med oss, enten på telefon 936 05 904 eller epost bedrift@bergenpchjelp.no, så skal vi i fellesskap finne frem til den beste avtalen for din bedrift.

Supportavtalen løper fra tegningsdato, ett år av gangen (lengre perioder kan avtales). Uavhengig av typen kontrakt, så vil det være til sammen 4 uker ferietid for Bergen PC-hjelp iberegnet - der support kun vil være tilgjengelig via fjernhjelp, og der tidsregelen ikke vil gjelde. Ferieavvikling vil bli utført i samarbeid med våre kunder, og det vil gis minimum 4 ukers varsel. Vi har også samarbeidspartnere som kan ta på seg kritiske oppgaver dersom slike situasjoner skulle oppstå

Alle priser oppgitt for firma er uten MVA