BPCH
Bergen PC-hjelp

Ring oss på 936 05 904

Om firmaet

Bergen PC-hjelp ble startet for å hjelpe privatpersoner og mindre bedrifter med IT-relaterte problemer.

Siden 2005 har vi trådt til når PC-problemene blir uoverkommelige. Vi løser både store og små problemer kjapt og greit, og prøver å holde oss på en linje prismessig som ikke skal ruinere noen.

Dersom du opplever problemer med PCen, det være seg blåskjerm, treghet, virus, programmer eller maskinvare som ikke fungerer slik de skal, eller bare trenger råd og hjelp - ta kontakt, så ordner vi det!

Vi foretrekker at du leverer utstyret til oss, men dersom det er uhensiktsmessig (f.eks. i forbindelse med lokale nettverksproblemer), så kommer vi hjem til deg og fikser problemet. Vi kan også hente og levere utstyr dersom du selv ikke har mulighet til å bringe utstyret til oss.

Vi har lang erfaring med maskinvare, installasjon og konfigurering av nettverk, oppsett av printere, installasjon/oppgradering/bygging av maskiner, installasjon og oppsett av programvare, og ellers de aller fleste typer IT-relaterte problemer som kan oppstå hos mindre bedrifter og hos private.

ImageBergen PC-hjelp ble startet av, og drives av Ørjan Langbakk. Han har bl.a. jobbet tekniker hos NextGenTel, og som teknisk support/drift på The Gathering. For tiden er han i tillegg til daglig leder for Bergen PC-hjelp, leder for utviklergruppen hos Det Akademiske Kvarter.

Garanti

Bergen PC-hjelp gir 3 måneders garanti mot feil ved reparasjon

Det gis tre (3) måneders reparasjonsgaranti. Dette betyr at dersom du får problemer med maskin- eller programvaren i løpet av de 3 første månedene etter at en reparasjon, eller etter et problem har blitt fikset, så tar vi en ny titt, og dersom problemet er relatert, eller har oppstått pga. en defekt i erstatningsdeler e.l., så fikser vi dette kostnadsfritt. Dette forutsetter så klart at problemet ikke skyldes kundens bruk av produktet / programvaren.

Ved reparasjon av f.eks. mobiltelefon, så bytter vi deler kostnadsfritt dersom det oppstår problemer som ikke skyldes kunden i 3-månedersperioden.

Ved bytte av skjerm på laptoper vil pixelgarantien gjelde i 3 måneder.

Andre reparasjoner vil også bli omfattet av denne garantien, men merk at enkelte typer reparasjoner ikke vil bli utført kostnadsfritt, selv om 3-månedersgarantien er gjeldende. Dette gjelder f.eks. for software-reinstallasjoner o.l. - her må man vektlegge hva som har skjedd - har f.eks. kunden fått virus på maskinen (igjen), så vil ikke garantien dekke dette - vi tar ikke noe ansvar for maskinen etter at den er levert fra oss, når det gjelder software som vi ikke installerte under reparasjonen.

Merk også at feilen må rapporteres oss innen 3-månedersperiodens utløp. Vi vil ikke ta på oss kostnadsfrie reparasjoner utenfor 3-månedersperioden, såfremt det ikke er særskilte grunner til forsinkelsen.

Har det gått mer enn 6 måneder, må man forvente å betale full pris for en ny reparasjon.

Andre tjenester

Vi kan også tilby webhosting, websideutvikling, samt support og drift av eksisterende websider.

Bergen PC-hjelp kan, i samarbeid med våre partnere, drifte, utvikle og vedlikeholde websider/webløsninger.

Vi tar på oss alt fra ideskisser, design, profilering, utvikling, implementering og drift.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Vi har svært konkurransedyktige priser, både på hosting og utviklingsbiten. Drift/vedlikehold kan avtales etter behov.